Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

Adéu a l’Espiadimonis.

L’Espiadimonis és la revista semestral que edita Associació Hàbitats. Es publica de manera digital a la web de l’Associació i es fa arribar en format paper als socis i sòcies de l’entitat. Cada número de la revista gira entorn un tema central, i els diferents articles són redactats per membres de l’Associació, voluntaris i voluntàries i altres persones col·laborades.

La revista neix l’any 1999 i ha arribat fins al número 39 l’any 2020, superant nombroses crisis i entrebancs. Malauradament, us volem comunicar que enguany no hem aconseguit finançament per a la redacció, edició, disseny i impressió de la revista. L’últim número, ja va ser editat durant la crisi sociosanitària de la COVID-19 amb força dificultats, però finalment va poder veure la llum. Aquesta vegada, però, no ha estat així.

Evolució de la revista Espiadimonis des del nº 1 (1999) fins al nº 39 (2020).

Arran d’aquests fets, ens hem replantejat la continuïtat de la revista, tenint en compte que la quantitat de recursos que s’hi destinen des de l’Associació és molt superior a la que s’obté de subvencions, que fins ara en finançaven solament una part del cost.

Finalment, hem arribat a la conclusió de substituir la revista per altres formats que no comportin una edició i publicació tan costoses, però que d’igual manera proporcionin informació veraç, original, de proximitat i en relació amb el propòsit de l’Entitat. Pròximament us presentarem aquest nou format, esperem que us agradi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 17/02/2021 by in Associació Hàbitats.

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores