Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

Arriben les càpsules informatives!

Des de l’Associació Hàbitats ens hem engrescat en el món de les càpsules informatives, uns continguts digitals breus que tracten sobre una temàtica concreta i pensats per a ser divulgats a les xarxes socials.

Aquestes càpsules tractaran temes relacionats amb la sostenibilitat, la conservació dels ecosistemes, la biodiversitat i el medi ambient. El seu format consistirà, de manera alternativa, en petites guies per als lectors en format diapositives i en entrevistes a experts de l’àmbit científic o a entitats relacionades amb el canvi dels hàbits de consum.

Iniciem aquest projecte amb moltes ganes, ja que creiem que pot ajudar a donar més visibilitat a l’Associació Hàbitats, fent-nos més presents a les xarxes socials i, per tant, amb més força per fer arribar els valors i el missatges de l’entitat a molta més gent.

D’altra banda, les càpsules substituiran a la revista Espiadimonis, publicació de l’Associació Hàbitats que, malauradament, ha quedat sense finançament. Els socis i sòcies, que fins ara rebien la revista en paper a les seves llars, rebran d’ara en endavant un butlletí electrònic amb periodicitat trimestral, que contindrà les càpsules informatives publicades, a més d’altres notícies en relació amb l’Associació.

Així doncs, us presentem la primera càpsula informativa, que tracta sobre Rius Mediterranis i Canvi Climàtic, i per a la què hem comptat amb la col·laboració de l’Alfred Bellès, Membre del Consell per l’Ús Sostenible de l’Aigua, soci de l’Associació Hàbitats i reconegut naturalista. Esperem que us agradi!

I si voleu saber-ne més i veure l’entrevista completa, us convidem a fer-ho aquí:

A més, a partir d’ara anirem penjant totes les càpsules i entrevistes al nostre canal de Youtube, a la llista de reproducció Càpsules. Aquest és l’enllaç:

Aquesta iniciativa és possible gràcies al suport del Departament de Territori i Sostenibilitat en el marc de la subvenció rebuda per a projectes d’educació i sensibilització ambiental.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 22/02/2021 by in Associació Hàbitats.

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores