Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

Comencem a preparar-nos per la campanya de primavera del Projecte Rius!

A punt d’entrar al mes de març, comencem a tenir l’oficina plena de salabrets, fitxes de macroinvertebrats i reactius per a mesurar pH, nitrats i oxigen dissolt!

Tot i que som conscients que aquest any, com el passat 2020, la incertesa serà present, des de l’Associació Hàbitats tenim moltíssimes ganes de tornar als rius amb vosaltres. Ja ens estem preparant per a enviar els materials als grups de voluntaris i voluntàries que participaran en la campanya d’inspecció que, com cada any, serà del 15 d’abril al 30 de maig. A més, també estem planificant les sortides formatives per a nous grups que es vulguin unir al Projecte Rius.

Per altra banda, en consonància amb la situació epidemiològica que vivim, seguirem les mesures contra la COVID-19 i les restriccions indicades pel PROCICAT per a poder dur a terme les sortides formatives de manera responsable i segura.

Per tant, seran necessàries les mesures contra el contagi habituals (mascareta, distància i rentat de mans) i és possible que sigui necessari reduir el nombre de participants, endarrerir les sortides formatives o, en el pitjor dels casos, suspendre la campanya de primavera. Esperem no arribar a aquest punt i estem atents a l’evolució de la pandèmia i les restriccions per redreçar el que calgui.

Entretant, us animem a anar netejant les botes d’aigua, treure la pols a la carpeta, recuperar les lupes perdudes i, sobretot, estigueu pendents del correu i les xarxes socials de l’Associació Hàbitats, en breus penjarem el calendari!

Enguany el Projecte Rius compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores