Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

L’ajuntament d’Aiguafreda, associació Martinet i Associació Hàbitats renoven l’acord d’adopció dels cursos fluvials de la conca del Besòs al terme municipal d’Aiguafreda.

noticia01

Des de l’any 2009 l’ajuntament d’Aiguafreda, l’associació Martinet i Associació Hàbitats comparteixen el projecte d’adopció de la riera de Martinet i el riu Congost al tram de la Font de’n Pinós. Des de llavors s’han realitzat diverses activitats i actuacions a fi de millorar la conservació del medi natural implicant a la ciutadania en la tasca. El tramat de l’itinerari de la riera de Martinet o la recuperació de la Font d’en Pinós són dos bons exemples dels èxits aconseguits a través d’aquesta col·laboració.

A partir d’ara es renoven 5 anys més de conveni, prorrogable a la meitat del termini, temps en el que seguirem treballant per la conservació i sensibilització envers els ecosistemes municipals d’Aiguafreda.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Arxiu

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores