Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

Fes una donació

Fer una donació ajudarà a fer que des de l’Associació Hàbitats puguem continuar la nostra tasca de conservació de la natura, procurant la continuïtat del Projecte Rius i les nostres accions de custòdia del territori.

Ens doneu un cop de mà? Podeu col·laborar de les següents maneres:

• Fent-vos socis o sòcies omplint aquest formulari.
• Fent una transferència puntual al número de compte ES11 0182 3097 1202 0179 5540 o bé un bizum amb el CODI DE CAMPANYA 03123.

Qualsevol aportació serà benvinguda! A més, les donacions realitzades a entitats sense ànim de lucre disposen de beneficis fiscals. Podeu demanar el vostre certificat de donacions a info@associaciohabitats.cat.

• Si ets persona física i fas una donació inferior a 150 € pots recuperar-ne el 80 % a la declaració de la renda.
• Si ets persona jurídica pot recuperar fins el 40% de l’import donat a través de l’Impost de Societats.

Moltes gràcies!

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores
A %d bloguers els agrada això: