Projectes de custòdia fluvial

Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 el Projecte Rius treballa en un model de custòdia participativa on les persones i entitats locals col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori

Altres conques

CONCA DEL TER

Amer

El projecte de recuperació i millora de la riera d’Amer (riu Bruguent), iniciat l’any 2003, s’ha centrat en la recuperació i obertura del camí “vora riu” que ressegueix la Riera i que es troba comprès entre l’aiguabarreig del Ter amb el gorg de Santa Margarida. Totes les iniciatives han estat acompanyades d’una important campanya de difussió per tal d’involucrar a la població local. L’adopció és possible gràcies a la participació dels voluntaris i voluntàries de les entitats locals d’Amer.

CONCA DE LA RIERA D’ARGENTONA

Dosrius

De 2007 a 2009 es va desenvolupar un projecte de recuperació de l’entorn fluvial de Dosrius. Es van realitzar diverses accions per tal de recuperar els marges i les zones de ribera més degradades, amb la consolidació dels marges, la limitació dels accessos i reforestació. Es va fer una campanya de difusió anomenada “Apropem la riera”.  L’adopció va ser possible gràcies a la participació dels voluntaris i voluntàries de la Plataforma El Roure.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores