Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

Calendari de sortides formatives de primavera!

Ripollet 2810.jpg

Vols formar part del Projecte Rius? Per fer-ho és imprescindible venir a una sortida formativa per aprendre com funciona la metodologia.

Durant les sortides es realitzarà una inspecció completa de riu o riera de manera amena i participativa. Descobrirem què fa que un riu tingui una alta qualitat ecològica i analitzarem quina és la qualitat del nostre riu.

Tant si esteu pensant de implicar-vos amb el vostre territori adherint-vos al Projecte Rius, com si voleu passar un matí en contacte amb la natura, apunteu-vos!

Podeu trobar tota la informació del Projecte Rius a la pàgina web: www.projecterius.cat

Aquesta primavera ens trobareu a:

Si voleu organitzar una sortida formativa al vostre municipi o centre educatiu, poseu-vos en contacte amb nosaltres (voluntariat@associaciohabitats.cat).

No es requereixen coneixements previs, és una activitat gratuïta i apte per a tothom i es recomana portar roba còmode i botes d’aigua o calçat de recanvi. Us podeu inscriure enviant un correu electrònic a info@associaciohabitats.cat o trucant al telèfon 93 421 32 16.

Amb el suport de:

MAPAMA+FB+20AÑOS_COLOR_DIGITAL

treball_h3

llimes_reduides-01_rgb

Deixa un comentari

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores