Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

Campanya d’inspecció de rius tardor 2021. Comencem!

Del 15 de setembre al 31 d’octubre els voluntaris i voluntàries de Projecte Rius podeu realitzar la inspecció del vostre tram de riu o riera.

Al llarg dels propers dies rebreu per correu postal els reactius químics per a fer les anàlisis. És important que abans de desplaçar-vos al riu comproveu que disposeu de tot el material necessari. A banda de la carpeta blava, també us caldran botes d’aigua, cinta mètrica, safata blanca, ampolla transparent i salabret. Si teniu qualsevol dubte contacteu amb nosaltres i us orientarem!

L’últim pas serà reportar els resultats obtinguts al web www.projecterius.cat o a través de l’aplicació per a mòbils i tauletes RiuApp. Això és fonamental pel bon funcionament del projecte, ja que permet ens elaborar l’Informe RiusCat sobre l’estat ecològic dels rius i rieres de Catalunya i aportar el conjunt de dades a la recerca científica.

Recordeu que teniu a la vostra disposició el Manual d’inspecció. Igualment, si us sorgeix qualsevol dubte durant la inspecció o heu oblidat les claus d’accés, podeu contactar-nos a: voluntariat@associaciohabitats.cat i al 93 421 32 16.

Ens farà molta il·lusió que ens feu arribar les vostres fotografies! Us animem a publicar-les a les xarxes socials amb el hashtag #ProjecteRius. Si ens citeu o etiqueteu serà la sinergia perfecta!

Amb el suport de:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores
A %d bloguers els agrada això: