Tota l'actualitat de l'Associació Hàbitats i el Projecte Rius

Voluntariat ambiental a Catalunya! Adoptar un riu vol dir pensar i desenvolupar idees per conèixer i millorar l'estat de conservació d'un tram fluvial. Des de 1997 treballem a través del voluntariat i l'educació en un model de custòdia participativa on persones i diferents col·lectius col·laboren i són protagonistes de la conservació del territori, especialment dels riu i rieres. En aquest blog trobaràs tota l’actualitat de l’Associació: què fem, com ens organitzem, les activitats i projectes en els que pots participar! Et convidem a seguir-nos per no perdre’t cap detall.

Arrenca la Campanya d’inspecció de rius Primavera 2022

Del 15 d’abril al 31 maig les voluntàries i els voluntaris del Projecte Rius podeu realitzar la inspecció del vostre tram!

Com cada any, aviat rebreu per correu postal a casa els reactius químics. Recordeu comprovar que disposeu del tot el material necessari, i que aquest estigui en bones condicions, abans de desplaçar-vos al riu. Necessitareu el següent equip:

-La carpeta del Projecte Rius

-La cinta mètrica

-Una ampolla transparent

-Les botes d’aigua

-Com a mínim una safata blanca

-Els salabrets

Recordeu que teniu a la vostra disposició el Manual d’inspecció. Igualment, si us sorgeix qualsevol dubte durant la inspecció o heu oblidat les claus d’accés, podeu contactar-nos a: voluntariat@associaciohabitats.cat i al 93 421 32 16. També teniu a la vostra disposició el calendari de sortides formatives que farem aquesta temporada. Si voleu assistir, no us encanteu que les places s’esgoten volant!

Quan hàgiu realitzat la inspecció haureu de reportar els resultats obtinguts al web www.projecterius.cat o a través de l’aplicació per a mòbils i tauletes RiuAppAixò és fonamental pel bon funcionament del projecte, ja que ens permet elaborar l’Informe RiusCat sobre l’estat ecològic dels rius i rieres de Catalunya i aportar el conjunt de dades a la recerca científica.

Ens farà molta il·lusió que ens feu arribar les vostres fotografies, us animem a publicar-les a les xarxes socials amb el hashtag #ProjecteRius !

Amb el suport de:

Deixa un comentari

Information

This entry was posted on 24/03/2022 by in Projecte Rius and tagged , , .

Arxius

Contacte

93 421 32 16
De dilluns a divendres de 9 a 15 hores